Una dintre cele mai scumpe proprietăţi scoase la vânzare este localizată în Sectorul 3, în zona delimitată de Bulevardul Unirii la nord, Strada Lucian Blaga la vest, Calea Dudeşti la sud şi de Strada Andrei Barseanu la est. Aceasta este localizată în imediată vecinătate a Pietei „Alba Iulia”. Mall Vitan este localizat la aproximativ 500m sud de proprietate. Aceasta este formată din mai multe corpuri de clădire cu diferite regime de înălţime.Suprafaţa terenului este de 4.794 mp, iar cea construită la sol este de 1.839 mp. Anul edificării construcţiei este 1950. Preţul cerut de Telekom pentru aceasta clădire este de 4,8 milioane de euro. 

CITESTE SI Apare o nouă clădire de birouri lângă Palatul Telefoanelor din centrul Bucureştiului

În provincie, cea mai scumpă proprietate se află la Bacău. Aceasta este situată în zona centrală a oraşului, la intersecţia str. Nicolae Balcescu cu Pasajul Revoluţiei, într-o zonă cu trafic auto şi pietonal intens. Proprietatea este compusă din 4 corpuri de clădire cu regim de înălţime diferit. Toate corpurile comunică între ele şi toate au acces din strada principală – Nicolae Balcescu, dar şi din Pasajul Revoluţiei. Proprietatea are acces la reţelele municipale de utilităţi: apă, electricitate, gaze, canalizare, etc. Preţul cerut pe această clădire este 3,3 milioane de euro. 

Tranzacţiile se vor desfăşura prin licitaţie, iar câştigătorul va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de preţ pentru achiziţie. Lista completă a proprietăţilor aflate în vânzare poate fi consultată pe website-ul dedicat al companiei: https://realestate.telekom.ro/calendar-de-licitatii

 În 2014, Telekom Romania a vândut 28 din activele sale imobiliare, cumulând 11,6 milioane euro, fondurile obţinute fiind destinate investiţiilor pentru activitatea de bază a companiei.