Apple iPhone X a fost lansat în țara noastră la începutul acestei luni și în mai puțin de două săptămâni stocurile operatorilor au fost epuizate. 

La Vodafone, iPhone X 256GB are un preț de 3.700 lei cu abonament Super RED 45 încheiat pe doi ani și 1.314 euro, fără abonament.

La Orange, iPhone X 256GB cu abonament Me 8 costă peste 5.500 de lei, iar la Telekom, telefonul are un preț de 6.000 de lei, fără abonament și 2.700 lei cu un abonament de 89 euro pe lună, valabil pe doi ani.

iPhone X dispune de un design superb din sticlă și oțel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru învățare artificială, realitate augmentată și experiențe intense ale jocurilor 3D, încărcare wireless și Face ID, oferind o modalitate nouă, inovatoare și sigură de deblocare, de autentificare și de plată. Camera frontală TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime și dispune de Animjoi, captând și analizând peste 50 de mișcări diferite ale mușchilor faciali pentru a oferi viață emoji-urilor într-o manieră nouă și amuzantă. Camera principală este complet nouă și dispune de stabilizare optică dublă a imaginii și include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal îmbunătățit proiectat de Apple, precum și funcția Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor să realizeze fotografii și clipuri uimitoare. Sticla de pe fața și de pe spatele iPhone X este cea mai rezistentă utilizată vreodată la un smartphone, fiind disponibilă în două finisaje, silver și space gray.