TCE Worldwide a ajuns la jumătatea lui 2011 la aproximativ 400 de mii de euro, iar estimarea cifrei de afaceri pentru sfârsitul anului este de 1 milion de euro.
"Destinaţiile cu cel mai mare rulaj până în acest moment sunt: Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Italia sau Marea Britanie, dar şi Republica Moldova, iar timpii de transport variază, de exemplu, de la 2 zile în cazul capitalelor Budapesta, Chişinău sau Sofia pâna la 4 zile în cazul Londrei” susţine Sorin Sofian, CEO al TCE Holding.
Acesta adaugă că putem vorbi de o nouă tendință în transportul internaţional de mărfur atât în Europa, cât și la nivel mondial. "Companiile autohtone care fac export au nevoie de un serviciu de livrare door to door de colete şi paleţi, cu plecări zilnice spre oriunde şi, evident, mai ieftin decât cel aerian", spune Sofian. Aproape 90% din volumul de marfă pe care l-a transportat TCE Worldwide în 2011 a fost pe roţi, restul luând calea aerului, pentru că în cazul roților vorbim de un cost cu 60% mai mic , faţă de transportul aerian.
Sistemul european de transport gândit de TCE Holding pentru funcţionarea serviciului Worldwide este creat prin conectarea mai multor curieri locali la o reţea internaţională. “Marele nostru pariu a fost să interconectăm curieri locali capabili să livreze atât colete, cât şi paleţi. Reţeaua pe care am creat-o face din serviciul TCE Worldwide unul capabil să atingă puncte extreme ale Europei, de la Londra la Moscova. De curând a devenit operaţional şi serviciul de containere cu China, unde avem deja volume notabile”, spune Sorin Sofian.
În prezent, afacerea TCE Holding este structurată pe 8 linii de business, de la servicii de curierat express în câteva ore până la servicii de transport internațional specifice unei case de expediție, depozitare și merchandising.
TCE Holding a încheiat 2010 cu o cifră de afaceri de 19 milioane euro, iar în primele trei luni ale acestui an, cifra de afaceri a TCE Holding a fost de 4,9 milioane euro.