Compania Tarom va începe, din data de 28 martie, operarea a două zboruri către Nisa cu tarife speciale de la 157 euro cu toate taxele incluse, pentru călătorii dus-întors, la achiziţionarea biletelor de pe site-ul companiei.

Pasagerii Tarom vor avea la dispoziţie două zboruri directe pe săptămână pe ruta Bucureşti – Nisa – Bucureşti, în zilele de joi şi duminică. Durata zborului este de aproximativ 2 ore şi 30 de minute.

Începând cu data de 01 iunie 2010, Tarom va mai introduce o frecvenţă pe aceasta rută în ziua de marţi.

Nisa, supranumită şi „capitala Coastei de Azur”, se situează în sud-estul Franţei, pe coasta Mării Mediterane. “Nisa a devenit una dintre cele mai renumite destinaţii turistice din Europa şi, totodată, o destinaţie de vacanţă tot mai căutată de români”, a explicat Gabriela Bordea, Director Marketing şi Vânzări Tarom, decizia companiei de a opera aceste zboruri.

Tot din data de 28 martie 2010, Tarom va introduce operarea cu zboruri directe şi pe ruta Bucureşti – Riga.

În sezonul de vară 2010, compania Tarom operează către 43 de destinaţii în Europa, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. De asemenea, Tarom va relua operarea zborurilor către Dubrovnik, pe perioada sezonului de vară.