Începând de astăzi vor începe livrările device-urilor care au preinstalată noua versiune de soft. Astfel, clienţii vor avea ocazia de a-şi achiziţiona din magazinele partenere device-uri Allview cu Android 4.4 Kit Kat. Pentru clienţii care deţin deja o tableta Viva Q8, procedura de actualizare este disponibilă pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Update-ul este recomandat pentru creşterea performanţei şi vitezei de procesare. În plus, acesta aduce o serie de funcţii şi aplicaţii ingenioase şi utile.

Printre beneficiile update-ului se numără: o interfaţă mai prietenoasă (icon-uri noi, sistem de widget-uri îmbunătăţit, tranziţie mai fluentă între ecrane), multitasking mai rapid, editor de imagine îmbunătăţit, consum redus de memorie, funcţionare mai bună a tehnologiei wireless display, tastatură cu funcţii noi (zeci de emoticoane Emoji pentru comunicarea pe reţelele de socializare), player audio îmbunătăţit (previzualizare album în lock-screen), buton dedicat de screenshot, cloud printing, immersive mode (se pot rula mai multe aplicaţii în mod Full Screen).