Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor a ajuns de pe platourile de filmare direct la spital. Acesta a fost internat în aceeași clinică din Republica Dominicană unde a ajuns și Ruby.

Cruceru s-a simțit rău și a avut nevoie de perfuzii și internare, la doar câteva ore după Ruby. Deși nu a dezvăluit diagnosticul pus, acesta i-a îndemnat pe toți telespectatorii să urmărească un nou episod din aventura din Jungla Dominicană, din această seară.

„…Am ajuns în același pat cu ea … Insula le poate veni de hac și prezentatorilor. Cu toate acestea, în seara asta va fi un episod foarte tare așa că nu trebuie ratat! @survivorromania.oficial @kanaldromania #ruby #numaiscriepepereti #laspital #tvshow #faimosii #razboinicii #reality #realityshow #survivor #competitie #survivorromania” este mesajul transmis de Dan Cruceru pe pagina lui oficială de Instagram.

Cea de-a treia ediție a reality-ului “Survivor România” a adus a treia victorie consecutivă pentru Războinici, concurenții echipei albastre au câștigat detașat aseară în față Faimoşilor, cu scorul de 10 la 1. Miza jocului a fost uriașă, concurenții au luptat pentru un premiu important, un set de ustensile pentru pescuit, care ii vor ajută pe câștigători să își procure hrană.

Înainte de a intră pe traseul sportiv, Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor România”, a oferit veștile mult așteptate despre starea de sănătate a lui Ruby, după ce a fost transportată, în toiul nopții, la unitatea de primiri urgențe.

Cum se simte Ruby

Concurenta acuza dureri insuportabile, astfel că echipa medicală a intervenit rapid pentru a-i acorda ajutor de specialitate.

Ruby este bine, se află sub tratament și sper să vă revedeți cu ea curând”, a anunțat Dan Cruceru în ediția de aseară “Survivor România”.

Lupta pentru imunitate

La finalul confruntării sportive, Faimoșii și Războinicii s-au îmbarcat în bărcile care i-au dus pe insule, în junglă dominicană. Deși aflați la a treia înfrângere, moralul Faimoşilor este foarte ridicat și își doresc să își ia revanșa în față adversarilor.

În ediția din această seară “Survivor România”, difuzată începând cu ora 20:00, va fi disputat unul dintre cele mai importante meciuri ale săptămânii, Războinicii și Faimoșii se vor lupta pentru imunitatea în față eliminărilor.