Andi Moisescu a recunoscut, într-un interviu pentru ProTV, că în tinereţe a fost profesor de matematică, fiind destul de indulgent cu elevii săi. Prezentatorul este absolvent al Facultății de Matematică din cadrul Universității din București.

Încă de când era la catedră, prezentatorul TV avea tendinţa de a le oferi elevilor săi note mai mari. Realizatorul TV îşi aminteşte de vremea când i-a ţinut locul unui diriginte şi a fost nevoit să corecteze nişte teze. El a mărturisit că nu a putut să le dea elevilor note mici.

„Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a explicat Andi Moisescu.

Povestea lui Andi Moisescu

Cu toate că a terminat matematica, vedeta a ales divertismentul, zonă de care s-a simţit atras încă din adolescenţă. La 17 ani, prezentatorul emisiunii ApropoTv, a lucrat la un post de radio. El a devenit celebru la un concurs de pe postul „Radio Unifan”. Prima sa apariție a fost la Radio Costinești apoi la Fun Radio, ca în final să ajungă la Pro FM.

„Dacă ar fi nevoie să revin la profesia mea de bază, aş face-o fără nicio problemă. Deşi, simt nevoia să adaug ceva: cred că elementul meu ţine mai degrabă de comunicare, în general, şi mai puţin de predarea disciplinei matematică”, a mai spus Andi Moisescu.