La evenimentul care se anunță deja ca fiind nunta anului 2020,vor fi mai multe perechi de nași, iar printre cei stabiliți să le fie părinți spirituali Simonei Halep și lui Toni Iuruc se numără și fratele și cumnata ei.

„Luminița și Nicolae Halep, adică cumnata și fratele Simonei, vor fi printre nașii ei și ai lui Toni Iuruc. Vor avea mai multe perechi de nași, este un eveniment mare, dar ei vor fi sigur”, a dezvăluit spus un apropiat al Simonei Halep pentru WOWbiz.ro.

Unde va avea loc nunta

Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă mare, la Constanța: „Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”.

„Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa citată.