Sebastian Ghița va candida la alegerile europarlamentare și va fi primul pe lista PRU. Anunțul a fost făcut chiar acum câteva momente. ÎCCJ a decis definitiv respingerea alianței PRM-PRU, din cauza președinției incerte a PRM. PRU va candida singur la alegerile europarlamentare. Astăzi a avut loc evenimentul de lansare, după cum a anunțat Bogdan Diaconu.

”Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români”, a declarat Sebastian Ghiță.

Acesta a mai candidat și în trecut din partea PRU pentru alegerile de interne. Atunci nu a reușit să treacă pragul electoral împreună cu partidul pe care-l conduce, însă acum speră să reușească să se impună. Interesant va fi ce temă de campanie va avea de data aceasta, însă probabil va fi legată tot de abuzurile din Justiție.


Te-ar putea interesa și: