FC Dinamo a strâns 3,042 de milioane de lei din abonamente, peste 345.000 de lei din donaţii şi peste 600.000 din sponsorizări şi evenimente. Din suma totală, aproape 2,9 milioane de lei au ajuns în conturile echipei.

ProgramDDB tocmai a depăşit în viteză suma de 4.000.000 de lei din cotizaţii, donaţii, bilete, sponsorizări şi licitaţii. Acum un an ne apropiam de 400.000 de lei. Ni se dădeau puţine şanse, dar ne-am văzut de drum. De-atunci am crescut de zece ori. Şi continuăm să creştem. Şi tot de milioane sunteţi şi atunci când vine vorba de bilete la meci.

Sold out în trei zile pentru meciul cu CFR şi aproape jumătate din bilete vândute pentru deplasarea de la Clinceni. Suntem mândri să fim deschizători de drum în domeniu. Nu pretindem că am inventat apa caldă, dar nouă sold out-uri pe timp de pandemie înseamnă ceva. Dacă şi alţi suporteri vor prelua tonul şi vor face acelaşi lucruri pentru cluburile lor, nu putem decât să ne bucurăm şi să le dorim succes. Pentru noi este o recunoaştere”, transmite Peluza Cătălin Hâldan într-un comunicat.

Procedurile pentru construirea noului stadion Dinamo

Ministerul Afacerilor Interne și CS Dinamo transmiteau în 21 noiembrie că au fost demarate procedurile pentru construirea noului stadion Dinamo în cadrul Complexului Sportiv din Șoseaua Ștefan cel Mare.

„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu Compania Naţională de Investiţii, am demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne şi cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo”, se menţionează în comunicatul publicat pe site-ul oficial al CS Dinamo.

Clubul Sportiv Dinamo a negat totodată zvonurile potrivit cărora interzice echipei FC Dinamo din Liga I să joace pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Cu toate ca echipa de fotbal Dinamo este în proprietate şi management privat, Instituţia ‘Clubul Sportiv Dinamo’, ca parte a Ministerului Afacerilor Interne, depune toate eforturile pentru a-i asigura un cadru sportiv normal de joc, astfel încât jucătorii care poartă sigla „Dinamo” să se simtă întotdeauna ‘acasă’ atunci când vin să joace fotbal în Complexul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Aducem la cunoştinţa opiniei publice ca nu a existat nicio discuţie legată de interzicerea meciurilor pe Stadionul Dinamo, cu toate că proprietarii şi administratorii echipei de fotbal, trecuţi şi prezenţi, nu au respectat şi nu respectă obligaţiile contractuale.

Clubul Sportiv Dinamo şi domnul Ion Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, suntem alături de suporterii Dinamo din toată ţara şi vom fi în continuare un partener al echipei de fotbal, indiferent de natura litigiilor juridice istorice, existente pe rolul instanţelor de judecată.

Totodată, privim cu îngrijorare situaţia actuală de la FC Dinamo şi asigurăm suporterii şi pe toţi jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume că suntem deschişi la orice formă de dialog şi de organizare pentru binele echipei Dinamo”, se precizează în comunicatul semnat de Ministerul Afacerilor Interne şi CS Dinamo.