Superliga României. Hermannstadt-FCSB, remiză cu scorul de 2-2

Superliga României. Hermannstadt-FCSB, 2-2. În timp ce FCSB, în calitate de lider de campionat, a încercat să își extindă seria de victorii, a întâmpinat o rezistență egală din partea echipei Hermannstadt, locul 7 în clasament.

Gazdele au marcat primii, dar echipa FCSB a întors rezultatul în favoarea lor, grație „dublei” lui Compagno. Cu toate acestea, o greșeală comisă de Dawa, care a cauzat un penalty și a fost eliminat, a permis echipei Hermannstadt să egaleze scorul.

Primul gol a fost marcat în minutul Min. 14 de către Hermannstad prin Balaure. Al doilea gol a venit în min. 31, FCSB a egalat prin Andrea Compagno.

FCSB a revenit cu un al doilea gol în minutul 47. Octavian Popescu îl lansează pe Valentin Crețu, care centrează perfect la prima bară, acolo unde Compagno apare, câștigă duelul aerian și își duce echipa în avantaj.

Ultimul gol al partidei a fost marcat în minutul 63 de către Hermannstadt. Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă, Târnovanu a apărat, dar atacantul a fost pe fază și a șutat pe sub portar a doua oară.

FCSB a rămas în 10 oameni în minutul 60. Stoperul Joyskim Dawa a fost eliminat pentru un fault din spate la Cristian Neguț.

În minutul 90+2, gazdele au avut ocazia de a câştiga partida. Gabi Iancu (Hermannstadt) a lovit transversala cu un şut.

Vă amintim că în cele opt întâlniri din competiția internă, FCSB s-a impus de șase ori, Hermannstadt a învins o dată, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

FCSB are acum 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Elias Charalambous se bucură pentru egal: A fost un meci nebun

„A fost un meci nebun azi. Nu am început bine, am primit gol, dar am reuşit să înscriem şi noi repede. Asta ne-a dat încredere. Am făcut schimbări la pauză şi s-a văzut, pentru că am marcat, apoi am primit gol pe o greşeală.

Am rămas în zece şi am făcut un consum uriaş de energie. Îmi felicit jucătorii şi cred că este un rezultat corect, am câştigat un punct. Acum trebuie să ne refacem, avem meci în câteva zile.

Despre penalti. Greşeala este parte a meciului. Dawa ne-a salvat în multe meciuri, a făcut un sezon foarte bun, iar singurele lucruri pe care le am de spus despre Dawa sunt doar de bine. Dacă am ales un unsprezece acela este cel mai bun la momentul acela”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB.

Meciul a fost precedat de o pană de curent

Nocturna a fost stinsă parțial înainte de Hermannstadt – FCSB pe stadionul din Sibiu.

La aproximativ 30 de minute înainte de ora programată pentru start, adică la 20:00, la stadionul din Sibiu s-a declanșat alarma de incendiu.

Alerta sonoră a coincis cu o scurtă întrerupere a iluminatului nocturn. Totul a fost cauzat de o pană de curent care a afectat anumite zone ale stadionului.

Au existat o serie de întreruperi și reluări ale curentului care au durat aproximativ 10 minute. Cauza a fost instabilitatea panourilor electrice. Problema a fost totuși remediată în timp util, în jurul orei 19:40.

Marius Măldărășanu: FC Hermannstadt se află în cea mai bună formă

Marius Măldărășanu, antrenorul formaţiei FC Hermannstadt, a dat o scurtă declarație înainte de meci. El preciza că echipa lui e în cea mai bună formă.

„Jucăm contra echipei de pe primul loc, pare cea mai în formă echipă, vine după un rezultat pozitiv contra campioanei en titre. Şi noi avem în parcurs destul de bun, în ultimele patru etape suntem neînvinşi, venim după o victorie.

Deci, se anunţă un meci tare, două echipe care joacă fotbal, însă trebuie să avem foarte mare grijă, pentru că au o tranziţie pozitivă bună, au o echipă cu calitate tehnică, sunt încrezători în ei. Dar într-o zi bună putem bate pe oricine”, a declarat Măldărăşanu, citat de Agerpres.