A ieșit un scandal imens în cazul Caracal. Ancheta continua, dar o întrebare important a rămas fără răspuns. A fost Gheorghe Dincă un lup singuratic sau a făcut parte dintr-o rețea. Familiile fetelor ucise sunt de părere că monstrul nu a fost un singur, dar anchetatorii nu au reușit să descopere indicii concludente care să facă ”lumină”.

Avocatul lui Dincă a declarat că acesta regretă faptele comise și chiar plânge atunci când rememorează atrocitățile pe care le-a făcut. „Are, are regrete în prezent. Chiar plânge când își aduce aminte de ceea ce a făcut. Îi pare rău într-adevăr, acum are regrete. A conștientizat efectiv, a înțeles ceea ce a făcut, a înțeles că a greșit, i-a venit și mintea la cap”, a dezvăluit Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, conform RTV.

Mama Luizei Melencu l-a întrebat pe avocat dacă există dovezi clare care să demostreze că Dincă le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra Măceșanu.

„Sunt declarațiile inculpatului plus expertizele tehnico-științifice medico-legale care atestă două decese. Există o problemă. Nu există o a treia victimă. Avem două dispariții, două victime. Dacă ar fi existat o a treia posibilă victimă, sigur că atunci, ipoteza că Luiza ar fi în viață poate că ar fi avut o susținere efectivă”, a răspuns Claudiu Lascoschi.
Bunicul Luizei nu crede nicio vorbă din cele spuse de monstrul din Caracal. Bătrânul și-a ieșit din minți și l-a contrat dur pe avocat. „Victime suntem numai în mintea dumneavoastră și a lui Dincă. Înseamnă că și dumneavoastră vă lasați influențat de Dincă. Nici dumneavoastră nu vreți să spuneți în realitate. Veniți cu dovezi concrete. Noi vă simțim că mințiți, nu spuneți lucrurilor pe nume, ne ascundeți adevărul”, a mai adăugat bunicul Luizei.