Gheorghe Dincă a fost supus la o nouă rundă de audieri maraton. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a ieşit nervos de la audieri şi le-a povestit jurnaliştilor că bărbatul din Caracal joacă mult teatru şi încearcă, prin orice metodă posibilă, să-i păcălească pe anchetatori. În plus, avocatul nu crede că Dincă a acţionat singur, ci a fost parte a unei reţele complexe şi au existat persoane care l-au ajutat.

„Problema este Dincă, o ţine pe a lui, este dificil de vorbit cu el, ba este recalcitrant, ba se mâțâie, părerea mea este că joacă teatru, îşi bate joc de noi încercând să apere complicii, cred că are mulţi complici, părerea mea este că mai mult îi bagă. El încearcă să îi scoată şi mai mult i-a înfundat. Vorbim de multă lume, nu este un lup singuratic, ci un om abil, pervers, încearcă să ascundă multe şi o ţine pe a lui. Repet, face multe greşeli care desconspiră”, spune avocatul familiei Luizei Melencu.

„Nu pot să spun ce am aflat nou, minte cu un tupeu extraordinar pentru a acoperi oameni din anturajul lor, dar nu reuşeşte şi mai mult îi afundă”, a mai precizat Tonel Pop.