Începând de astăzi şi până pe 30 noiembrie, în fiecare saptamana, în zilele de luni, marţi şi miercuri, Sprider Stores lansează o promoţie specială: clienţii care achiziţionează articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii din colecţia nouă, care nu se află în oferta promoţională, în valoare de minim 250 RON, primesc GRATUIT o ţinută completă pentru copii până în 16 ani, iar pentru orice achiziţie în valoare de minim 350 RON, aceştia pot primi GRATUIT o ţinută pentru bărbaţi. Ţinutele oferite gratuit sunt la alegerea cumpărătorilor şi cuprind o cămaşă/bluză/tricou, un pantalon/fustă, o pereche de şosete şi două articole de lenjerie intimă.

Plecând de la tendinţele de modă la nivel internaţional, designerii lanţului de magazine Sprider Stores crează în fiecare sezon ţinute practice şi în acelaşi timp chic, oricare ar fi stilul tău: trendy, elegant, casual sau sport. Accentul se pune pe acele lucruri care nu se demodează niciodată, pe autenticitate şi simplitate.

Sprider Stores oferă linia Aggressive, care include haine moderne pentru ţinute casual trendy, linia Emilio Corali pentru un look exclusivist, colecţia Soul Rebel pentru un look clasic, linia sport Emilio Corali pentru un look relaxat şi linia Athletic Sport, precum şi linia de lenjerie intimă şi costume de baie atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Pentru copiii de toate vârstele, Sprider Stores are o selecţie variată de încălţăminte şi îmbrăcăminte la preţuri accesibile.

În toamna aceasta, toate colecţiile au fost reînnoite şi oferă o multitudine de opţiuni vestimentare în pas cu noile tendinţe. Deşi este orientat în special pe stilul casual-chic modern, Sprider Stores oferă totodată şi ţinute clasice care denotă eleganţă, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, pe culori de gri, negru şi maro. Acestea includ sacouri şi costume de birou în două sau trei piese din stofă, raiat sau chiar velur şi catifea, materiale folosite de marile case de modă în acest sezon.

Materialele folosite sunt de bună calitate, precum velurul, lâna, bumbacul şi tricotul. Noua colecţie prezintă predominant culori solide într-o paletă cromatică tipic autumnală (negru, alături de multe nuanţe de mov, violet, bleumarin şi gri).

Magazinul Sprider este un „one stop shop” din care îţi poţi construi uşor şi la preţuri accesibile ţinute pentru întreaga zi, de la lenjerie intimă, la costume de birou sau articole chic-casual care redau un look trendy, şi până la accesorii care pot fi asortate la vestimentaţie pentru diferite ocazii.

Sprider Stores deţine 14 magazine în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Buzău, Piteşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Oradea, Arad şi Târgu Mureş. În magazinele Sprider găseşti îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copiii de toate vârstele, la preţuri accesibile.