Echipamentul medical achiziționat de SANCONFIND este la cele mai ridicate standarde medicale , fapt ce a generat un aflux de medici și un număr mare de paciente. În 2017, la maternitatea SANCONFIND au venit pe lume peste 50 de copii. Cea mai ieftină naștere, cu 3 zile de spitalizare, costă 3.200 lei.

Personalul medical al secției este format din 3 medici obstetrică-ginecologie, un neonatolog, doi medici ATI și asistente.

Grație condițiilor din spital, o serie de paciente au venit să nască la SANCONFIND cu medicul care le-a urmărit pe perioada sarcinii, chiar dacă acesta lucrează în alt spital.

Maternitatea SANCONFIND se află în fosta stațiune balneo Poiana Câmpina Secția are trei săli de nașteri (două pentru nașteri naturale și una pentru operații cezariene), săli post-partum, opt saloane pentru spitalizare gravide în regim de rooming-in, toate dotate cu aparatură de ultimă generație. Secția obstetrică-ginecologie SANCONFIND are și o rezervă dedidicată și utilată corespunzător pentru pacientele cu dizabilități.

Costul pentru o naștere naturală standard este de 3.200 lei cu cazare într-o rezervă cu două paturi, pe o perioadă de 3 zile. Există și un pachet VIP unde mămica stă într-o rezervă cu un singur pat și împreună cu tatăl, pe o perioadă extinsă de 5 zile, la costul de 4.500 lei.

Pachetul standard pentru nașterea prin cezariană este de 4.700 lei, iar pachetul VIP ajunge la 6.700 lei.

În prezent, SANCONFIND este cel mai mare spital privat din zona Prahova – Brașov, cu secții de recuperare și balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie și pediatrie