Sharon Osbourne, soţia şi managerul lui Ozzy Osbourne, prezentatoare a emisiunii „The Talk”, a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus şi că a fost internată pentru scurt timp.

Aceasta a postat informația luni seară într-o postare pe Twitter.

„Am vrut să împărtășesc că am fost testată pozitiv pentru Covid-19. După o scurtă spitalizare, acum mă recuperez într-o locație departe de Ozzy, care a fost testat negativ. Vă rugăm să rămâneți în siguranță și sănătoși”, a transmis aceasta în mesaj.

Într-un interviu acordat revistei GQ în noiembrie, Ozzy Osbourne a spus că ar fi periculos pentru el să contacteze COVID-19 din cauza problemelor sale respiratorii. „Am emfizem, dacă aș lua virusul ar fi rău”, a declarat Ozzy Osbourne revistei.

În septembrie, Osbourne a dezvăluit într-un episod din The Talk că nepoata ei Minnie, fiica lui Jack Osbourne, în vârstă de 3 ani, a fost testată pozitiv pentru virus.

Campania de vaccinare a început duminică în SUA

Campania de vaccinare împotriva COVID-19, lansată duminică în SUA de un convoi de camioane. Mai multe camioane încărcate cu recipiente frigorifice având mărimea unor valize şi conţinând vaccinuri anti-COVID-19 vor pleca dintr-o fabrică de producţie a grupului farmaceutic Pfizer Inc din Kalamazoo, Michigan, duminică dimineaţă, pentru a lansa cel mai amplu şi complex proiect de distribuire de vaccinuri din istoria Statelor Unite, o ţară în care pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii, informează Reuters.

Vineri seară, autorităţile cu rol de reglementare din Statele Unite au acordat autorizaţia de utilizare în regim de urgenţă a vaccinului dezvoltat de Pfizer şi partenerul său german, BioNTech, iar mai multe echipaje de şerifi federali vor însoţi şi vor asigura protecţia acestor camioane de la fabrica de producţie şi până la destinaţiile lor finale.

„Am petrecut multe luni organizând o strategie alături de reprezentanţii Operaţiunii Warp Speed şi de clienţii noştri din domeniul medical pentru a dispune de o logistică eficientă a vaccinurilor, iar acum a sosit timpul să punem în acţiune planul nostru”, a declarat Wes Wheeler, preşedintele UPS Healthcare, sâmbătă.