Sondaj surprinzător! Peste 50% dintre români l-ar vota pe George Simion pentru funcția de președinte

Sondajul prezentat la Realitatea Plus arată preferințele românilor în ceea ce-i privește pe co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion și senatoarea Diana Șoșoacă.

La întrebarea pe cine ar vota pentru funcția de președinte dacă duminica viitoare ar fi alegeri prezidențiale, 58,25% dintre români au spus că ar vota cu George Simion, în timp ce 18,93% dintre aceștia ar vota cu Diana Șoșoacă. Un procent de 22,82 de români au precizat că nu ar vota cu niciunul dintre aceștia.

Românii care au participat la sondaj au fost întrebați dacă AUR și Diana Șoșoacă au o politică asemănătoare. 53,88% au răspuns că da, în timp de 38,54% au răspuns că nu. Un procent de 7,57 de români au spus că nu știu.

În ceea ce privește cearta dintre AUR și Diana Șoșoacă, 33,30% dintre români sunt de părere că este reală, în timp de 58,64% cred că este un joc de imagine. Cu toate acestea, există un procent de 8,06 de români care nu știu dacă cearta este reală sau nu.

Ce părere au românii despre generalii din Statul Paralel

Românii care au participat la studiu au mai fost întrebați dacă sunt de părere că generali din Statul Paralel trag sforile în AUR. 50,19% dintre români cred că este adevărat, 32,33% dintre români cred că nu este adevărat, în timp de 17,48% au spus că nu știu.

Aceeași întrebare a fost pusă și pentru Diana Șoșoacă. Aici, 48,64% dintre români au spus că este adevărat, 31,84% au spus că nu este adevărat, iar 19,51% au spus că nu știu.

Studiul a fost efectuat pe 1.030 de respondenți care locuiesc în România și care au vârsta mai mare de 18 ani.