Boeingul ce masoara 37 de metri lungime, 7 metri lătime, 5,2 m în înălțime și cântărește 49 de tone, va fi adus la destinație pe o rută aleasă cu atenție, pentru a perturba cât mai puțin traficul.Ruta aleasă împreună cu autoritățile este: Bacău – Buzău – Mizil – Ploiești (DN 2, DN 1B, centura Ploiești,DN1 si DN 72).
Boeingul a plecat de la aeroportul din Bacău la ora 5 dimineața.
Odată ajuns în parc, avionul va fi reasamblat și recondiționat pentru a găzdui o cafenea ce va oferi o perspectivă de 360 de grade asupra întregului parc Ploiești West.
Această cafenea va face parte din zona business a parcului industrial, unde în viitorul apropiat urmează să fie amenajate o clădire de birouri, un restaurant și o stație de alimentare cu carburant. Cafeneaua este dedicată atât angajaților companiilor din parc cât și celor aflați în trecere, interesați să experimenteze ceva inedit.
Cafeneaua În Avion va deveni un reper pentru întreaga zonă și va fi accesibilă direct din autostrada A3 ce urmează în curând a fi terminată, întrucât Ploiești West Park va avea o conexiune directă cu autostrada.

Sursa foto: inavion.ro