„Prin parteneriatul cu Benefit Seven, Sodexo integrează în oferta de servicii dedicate companiilor de toate dimensiunile un beneficiu atractiv de motivare și retenție a angajaților și își diversifică astfel portofoliul de soluții pentru îmbunătățirea Calității Vieții de zi cu zi a angajaților și performanța companiilor” declară Bálint Bessenyey, CEO Sodexo Benefits and Rewards România.    

7card este un abonament lunar care permite în acest moment accesul la 230 de săli cu multiple activități sportive, de la fitness, aerobic, înot, la dans sportiv, arte marțiale, yoga și squash, în opt orașe din țară: Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Pitești, Ploiești și Timișoara.

„Cardul pentru sport vine în completarea ofertei salariale ca un beneficiu atractiv, care sporește satisfacția angajaților la locul de muncă, încurajându-i să adopte un stil de viață sănătos și are impact direct în gradul de loialitate și retenție al acestora”, spune Andrei Crețu, cofondator Benefit Seven.

În prezent, 7card are 10.000 de abonați activi, angajați ai companiilor din domenii precum IT&C, telecomunicații, pharma și healthcare, retail, sistemul financiar-bancar și asigurări, FMCG.

„Parteneriatul cu Sodexo ne oferă oportunitatea de a accesa cea mai mare bază de companii interesate să le ofere angajaților lor soluții pentru îmbunătățirea vieții”, declară Iulian Cîrciumaru, cofondator Benefit Seven.
Până la finalul anului în curs, Benefit Seven își propune, prin intermediul cardului pentru sport, să ofere acces la o rețea de 250 de săli de sport și wellness din 10 orașe și, în acelasi timp, să ajungă la 20.000 de abonați activi.