Continuă contrele și replicile acide de la comisiile de specialitate ale Parlamentului și cu prilejul audierii ministrului desemnat pentru a prelua portofoliul Muncii.

Lia Olguța Vasilescu, reprezentanta PSD care a avut un rol important și în avizul negativ primit de Ion Ștefan, ministrul desemnat la Dezvoltare, a încolțit-o și pe Violeta Alexandru, pe care a acuzat-o că s-a prezentat la audieri cu date false:

”Ați confirmat știrile că vine Apocalipsa. Am auzit că au murit 1 milion de pensionari și 1 milion de angajați, sau cifrele date de dumneavoastră în comisie nu sunt exacte, dar le veți afla după ce vă luați consilieri profesioniști”, a atacat-o fostul ministru al Muncii pe Violeta Alexandru, ministrul desemnat să preia portofoliul în guvernul liberal.

Și lucrurile nu s-au oprit aici. Lia Olguta Vasilescu și-a continuat tirada și cu privire la afirmația Violetei Alexandru că vor dispărea din minister toate pilele și rudele:

”Toți consilierii care au venit cu mine la minister, au plecat cu mine și toți consilierii care au venit cu Budăi vor pleca cu Budăi, asta să nu stați să îi căutați pe acolo”.