Snoop Dogg este în doliu! Fratele său, Bing Worthington, a murit

Snoop Dogg trece prin primele momente dificile, după ce fratele său a decedat. S-a stins din viață la doar 44 de ani. Bing Worthington, fratele său, a murit fulgerător. A trecut la cele veșnice cu doar o zi în urmă.

Snoop Dogg a făcut nefericitul anunț pe contul său de Instagram. A postat mai multe fotografii și clipuri video cu ei doi, aducându-i astfel un omagiu fratelui său mai mic. Cauza morții fratelui său nu a fost făcută publică, momentan.

„Să o saluți pe bunica. Până ne vom reîntâlni”, a scris el în dreptul fotografiilor.

Snoop Dogg și Bing Worthington erau inseparabili

Durerea lui Snoop Dogg este mare pentru că erau inseparabili. Bing Worthington îl însoțea pe Snoop Dogg la concertele sale și făcea parte integrantă din echipa sa de organizare. Era responsabil de atmosfera pozitivă din echipa lui, umorul său fiind de neegalat.

Snoop Dogg a avut colaborări notabile cu propriul său frate în producerea unor hituri de succes. Fratele său a fost un partener de nădejde în industria muzicală, co-fondând casa de discuri „Dogg Records”.

„Când am scos albumul, făceam totul împreună în muzică. Fratele meu era un rapper grozav, iar eu eram un rapper grozav, dar mi-am spus: `De ce lucrez la muzică? Ar trebui să fac toată partea de afaceri a chestiei ăsteia`. Îmi place să cunosc oameni, să vorbesc despre afaceri, asta m-a făcut să continui. Asta m-a făcut să mă simt ca o altă persoană”, spunea fratele său într-un interviu acordat pentru Vice.

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Despre Snoop Dogg

S-a născut pe data de 20 octombrie 1971 în Long Beach, California, SUA. Este rapper și compozitor american. A devenit una dintre cele mai iconice figuri din gangsta rap în anii ’90, fiind considerat de mulți ca fiind epitomul culturii hip-hop din Vestul Coastei.

Versurile distincte ale lui Snoop Dogg au fost influențate de primele sale confruntări cu legea. După absolvirea liceului, a petrecut mai mulți ani în și în afara închisorii înainte de a se dedica cu seriozitate unei cariere în hip-hop. A captat atenția producătorului-rapper celebru Dr. Dre, care l-a inclus pe single-ul său „Deep Cover” și pe albumul său revoluționar „The Chronic”.

Vocea lui puternică pe hiturile „Dre Day” și „Nuthin’ but a ‘G’ Thang” au contribuit la o ascensiune rapidă către faimă. Propriul său album, „Doggystyle”, a devenit albumul de debut cu care a intrat pe primul loc în clasamentul Billboard 200.