Recent, s-a încheiat procesul de analiză şi selecţie a principalilor candidaţi înscrişi în competiţia "IT Europa Awards”, ce îşi va desemna câştigătorii în luna februarie, la Frankfurt.

În urma deliberărilor specialiştilor europeni ai competiţiei, SIVECO Romania se află pe lista finaliştilor în dublă calitate: pe de-o parte, ca dezvoltator de software, la categoria Solution Providers, pentru implementarea cu succes a soluţiei SIVECO Applications la Congaz SA Constanţa.

De asemenea, compania românească a obţinut nominalizarea ca finalistă la categoria Vertical Market, pentru implementarea Sistemului Educational Informatizat (SEI) în România.

"IT Europa Awards", competiţie care recompensează producătorii şi distribuitorii de software cu performanţe notabile în dezvoltarea şi livrarea de produse informatice, reunește în etapa finală nu mai puţin de 49 de companii din 16 ţări. Câştigătorii competiţiei vor fi anunţaţi în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă IT Europa, ce se va desfăşura la Frankfurt în data de 7 februarie.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de catre 1800 de clienţi din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în Romania şi includ atât institutii publice importante cât şi companii private de referinţă – OMV PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bacău, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

Data: 24 ianuarie 2008

Sursa: Siveco