Novak Djokovic a intrat în contact, în timpul evenimentului cu un sportiv care a fost depistat pozitiv pentru Covid-19. Este vorba despre Nikola Jankovic, informează Marca, potrivit România TV

În acest moment, Novak Djokovic și ceilalți jucători care au luat parte la întrecerea din Belgrad vor fi testați cât mai rapid. Anunțul a fost făcut de Partizan Belgrad, club de care aparține Jankovic. Sportivul a fost deja plasat în izolare. De-a lungul săptămânii trecute, Nikola Jankovic a intrat în contact cu Nole, dar și cu Nikola Jokic, vedeta celor de la Denver Nuggets. La eveniment au luat parte, printre alții, şi Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Dusan Lajovic și Filip Krajinovic.

Novak Djokovic a stârnit un val de critici după ce afirmațiile sale pe tema vaccinurilor au fost apreciate drept un îndemn la nevaccinare. „Personal, mă opun vaccinării şi nu mi-aş dori să fiu obligat de cineva să mă vaccinez pentru a putea călători”, a spus Djokovic într-un videochat live pe Facebook cu alţi sportivi sârbi.

„Dar dacă va deveni obligatorie (n.r. vaccinarea) ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am propriile mele gânduri în legătură despre această problemă şi nu ştiu dacă acestea se vor schimba la un moment dat.

Ipotetic, dacă sezonul se va relua în iulie, august sau septembrie, deşi este puţin probabil, am înţeles că un vaccin va deveni o cerinţă imediat după ce vom ieşi din carantina strictă, dar încă un există un vaccin”, a afirmat Djokovic.