Grupul de hackeri #antisecRO au mai atacat şi spart şi alte site-uri în ultimele săptămâni precum site-ul Fondului Român de Dezvoltare Socială (FRDS) şi site-urile Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului Giurgiu şi ale Institutului de Fizică şi Inginerie Nucleară Horia Hulubei.

În prezent, pagina de start a site-ului web al ANRE apare mesajul "HACKED BY #ANTISEC #ANONYMOUS ROMANIA" şi este prezent un fişier video de prezentare a grupării cu mesaje precum "we are anonymous" şi "expect us".

Grupul de hackeri Anonymous a anunţat un nou atac cibernetic în fiecare zi de vineri a săptămânii, iar ţintele stabilite de grup sunt site-urile guvernamentale şi cele ale companiilor.

Într-un interviu acordat online publicaţiei Wired, un reprezentant al grupului de hackeri a confirmat că Anonymous a început seria de atacuri pentru a protesta împotriva controversatului tratat ACTA.

După ce a enumerat toate atacurile realizate de grup în ultimele cinci luni, hackerul intervievat de Wired a ţinut să precizeze că au zeci de viitoare ţinte pe listă: "Vom ataca o nouă ţintă în fiecare zi de vineri a săptămânii, cu scopul precis de a şterge de pe internet cât mai multe sisteme corupte, fie ele guvernamentale, fie corporatiste", a adăugat acesta.

Anonymous se va orienta către atacuri simple, respectiv ştergerea bazelor de date, însă ocazional va accesa – şi probabil – publica datele găsite în mail-urile instituţiilor, sau parolele utilizate de către acestea.
UPDATE: La ora 18.35 site-ul a redevenit funcţional.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/v9sz9w5FVOE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>