Zeci de mii de fani au asteptat-o pe Arena Națională, miercuri, pe Simona Halep, pentru a prezenta marele trofeu câștigat la Wimbledon. Anul trecut 20 de mii de fani s-au strâns pe Arena Națională și au aclamat-o pe Simona, după ce aceasta a câștigat atunci șa Roland Garos.

Ceremonia a început la ora 19:00, spectatorii având acces pe stadion începând cu ora 17:00 prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu. Primăria Municipiului București și Federația Română de Tenis au organizat evenimentul, însă primarul Capitalei, Gabriela Firea a anunțat că nu va participa.

Simona și-a făcut apariția la ora 19:00 așa cum a promis, fiind însoțită de Ion Țiriac și a adresat fanilor primele cuvinte.

”Suntem aici în această seară ca să împărţim acest trofeu, este al nostru, este al ţării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, şi anul trecut a fost, dar acum parcă este şi mai specială, mă bucur foarte mult că aţi venit să ne bucurăm şi să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile! Vă mulţumesc încă o dată!”, au fost primele cuvinte ale Simonei în faţa zecilor de mii de spectatori de pe Arena Naţională.