În ultimul timp, se zvonește că persoana din spatele scandalului în care este implicată Simona Halep ar fi chiar marea campioană Serena Williams.

Acest zvon a strâns numeroase controverse în lumea fanilor tenisului.

Conflict între susținătorii Simonei și ai Serenei

Din această cauză, fanii Simonei și ai Serenei sunt acum în două tabere complet diferite.

Fanii tenisului din SUA sunt de părere că dacă acuzațiile despre dopajul Simonei Halep sunt adevărate, româncei ar trebui să i se retragă titlurile.

Dacă Simona Halep și-ar pierde titlurile, Serena Williams ar fi în mare avantaj, deoarece a pierdut finala de la Wimbledon contra româncei cu scorul de 6-2, 6-2.

Mesajul controversat al Serenei Williams

Recent, Serena Williams, fosta rivală a Simonei Halep, a postat un mesaj controversat pe pagina sa de Instagram.

Marea campioană din SUA a transmis că „Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par!”, o frază ce are putea avea mai multe sensuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Serena Williams (@serenawilliams)

Mai mulți sportivi antrenați de Patrick Mouratoglou au fost implicați în scandaluri de dopaj

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep a scos la iveală secrete din lumea sportului. Se pare că nume mari din tenis, precum Serena Williams, fosta elevă a lui Mouratoglou, sau Rafael Nadal au apelat la dopajul legal.

Recent, Patrick Mouratoglou a fost întrebat pe rețelele sociale de ce nume mari din lumea tenisului evită să vorbească despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep, oferindu-i ajutor.

„Sunt speriate. Și au motive întemeiate să fie…”, a fost răspunsul dat de antrenorul de tenis.

Pe scurt, nume mari din lumea tenisului se tem să o susțină public pe Simona Halep pentru că s-au „dopat legal” pe ascuns și se gândesc că, dacă ar vorbi despre un asemenea subiect, ar ieși la iveală secretele lor.

Unii sportivi iau anumite sublimente pentru a le crește rezistența fizică înainte ca substanțele chimice din acele suplimente să apară pe „lista neagră” a substanțelor interzise în lumea sportului, iar alții apelează la „dopajul legal”, Patrick Mouratoglou lucrând de-a lungul anilor cu asemenea sportivi.