Filmările au loc atât în București, cât și în Ploiești. „Regizez primul meu film: „5GANG TheMovie“. Este debutul meu ca regizor și este vorba despre o idee care mi-a venit în timp ce filmam „Miami Bici“, care iese și el în curând. E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Pitici Gratis și Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta“, a dezvăluit Matei Dima.

„5GANG TheMovie“ este un film fresh în care fanii îi vor putea vedea în situații inedite pe Selly &  co, idolii unei întregi generații. Toamna este așadar una plină pentru aceștia, pentru că pe lângă filmările pentru această producție fiction, 5GANG pregătesc și primul lor turneu național, care va debuta la Galați pe 27 septembrie și va continua cu Bacău pe 28 septembrie, Iași pe 22 octombrie, Brașov pe 24 octombrie, Craiova pe 26 octombrie, Oradea pe 2 noiembrie și Cluj pe 3 noiembrie.

„Nici mie nu îmi vine să cred! Facem un film. „5GANG TheMovie“. O să fie ceva diferit de orice ați văzut până acum. E proiectul în care am băgat cea mai multă muncă, dedicare, emoție. Și cred 10000% că o să vă depășească așteptările. Nimic din toate astea nu ar fi fost posibil fără sprijinul fanilor noștri, cea mai mare, puternică și implicată comunitate din online-ul românesc. Vă mulțumim mult pentru sprijin și promitem să livrăm, ca până acum, calitate“, a spus Selly.