NARCOS DE ROMÂNIA

In faimosul serial care prezintă istoria așa cum a fost, sunt 2 mafii. Cartelul Meddelin (o zonă rurală și săracă – un fel de Teleorman) și Cartelul din Cali (un oraș mare mai sofisticat – un fel de Bucuresti). Șeful din Meddelin era Pablo Escobar – un mârlan paranoic și criminal cu mustață, care arunca cu pomeni la amărâți ca să fie “popular” și avea ambiții politice. Sefii din Cali erau îmbrăcați bine și erau mai educați – dar cu nimic mai buni decăt Pablo.

La noi – Meddelin e Teleorman, Pablo e Liviu. Cali e București – sefii cartelului sunt Tăriceanu/ALDE, familia Pandele și tot felul de foști securiști și escroci de care partidele “tradiționale” sunt pline.

Eu le recomand la toți ăștia să se uite la serial. Și cum se termină. Pablo moare singur pe un acoperiș, vânat de toată lumea. Cartelul lui dispare. Cei din Cali își negociază “amnistia” – însă nimeni nu le-o acceptă și ajung toți la pușcărie pentru restul vieții.

Și vă recomand vouă să nu mai votați mafioți. Votati singura grupare 100% curată – USR/PLUS. Restul partidelor – sa se curețe de toți mafioții întâi (și cu cât USR/PLUS ia mai mult, cu atât cei curați de acolo vor avea motive să ii dea afară pe ceilalți) – și după puteți sa îi votati și pe ei. Dar încă nu”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de facebook.