Două jurnaliste aflate la sediul Partidului Social Democrat, în contextul consultărilor pentru desemnarea unui premier, au fost jefuite azi. Potrivit România TV, cele două fete au rămas fără bani în timp ce luau declarații la sediul social-democraților.

Cum s-a întâmplat totul?

Jurnalistele își lăsaseră lucrurile în camera presei din sediul partidului, apoi au ieșit pentru a vorbi și a lua declarații politicienilor despre criza politică actuală. De precizat este că și portofelele fetelor erau în bagajele lăsate în sediu.

După ce au terminat de luat declarații, fetele s-au întors la camera presei, iar supriza a fost să vadă că le lipseau bani. Uneia dintre ele îi lipsea 100 de euro, iar celeilalte 80 de lei.

În momentul de față se desfășoară o anchetă cu privire la acest jaf. Mai mult, un politician PSD le-a promis jurnalistelor că, dacă nu se găsesc banii, le va înapoia el sumele pierdute.

Guvernul Orban a fost demis

Reamintim că ieri, a avut loc dezbaterea pe tema moțiunii de cenzură înaintate de PSD, pentru demiterea Guvernului Orban. Moțiunea a trecut cu 261 de voturi, iar actualul Guvern a fost demis. Moțiunea de cenzură a fost depusă de PSD pentru că nu erau de acord cu alegerile locale în două tururi.

Însă, președintele României, Klaus Iohannis l-a numit premier tot pe Ludovic Orban.