Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au decis, în şedinţa de marţi, retragerea licenţei postului Giga TV pentru nerespectarea prevederilor legislaţiei audiovizuale referitoare la întreruperea emisiei.

Membrii Consiliului au luat această decizie pe baza prevederilor legislaţiei audiovizualului ce stipulează că licenţa audiovizuală analogică se retrage de CNA dacă titularul încetează să difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenţa mai mult de 90 de zile pentru motive de natură tehnică şi mai mult de 96 de ore pentru orice alte motive imputabile titularului.

‘Grila iniţială obţinută cu aprobarea Consiliului era din 2011, după care dânşii, fără să înştiinţeze CNA, au făcut un acord comercial cu money.ro să preia programele difuzate de acesta, după care money.ro nu mai emitea nimic, era închis, dar ei aveau reluări din nişte casete şi le puneau în buclă. Între aceste reluări au început să realizeze mici alte programe şi publicitate’, a declarat pentru AGERPRES preşedintele Consiliului, Laura Georgescu. AGERPRES