Salariul se cifrează între 1.750 și 2.200 lire sterline pe lună, echivalent cu între 2.500 și 3.080 euro pe lună. Însă, pe lângă salariul de bază, angajații primesc și al 13-lea salariu și au posibilitatea să lucreze ore suplimentare plătite.

Programul standard de lucru este de 38 ore pe săptămână, cinci zile de lucru și două libere. Se acordă 28 de zile de concediu pe an.

Agenția de recrutare nu percepe niciun tarif de înscriere de la candidați. Aceștia vor avea contract de muncă pe perioadă nedeterminată, fiind angajați la cele mai renumite companii de transport din serviciul public al Angliei.

Candidații selectați vor beneficia de un training intensiv gratuit de două săptămâni la sosirea în Marea Britanie pentru acomodare cu condusul pe partea stângă a șoselei și învățarea traseelor, fiind plătit pentru perioada de training.

Cazarea va fi asigurată de la începutul contractului, urmând să fie plătită de angajat din primul salariu. Transportul cu autobuzele companiei angajatoare este gratuit.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de șofer autobuz în Anglia și află unde trebuie să suni ca să te programezi la interviu.