Potrivit informaţiilor remise Agenţiei de presă de reprezentanţii instituţiilor din subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, la conducerea CFR SA a fost numit Ghibu Cristian, care îl înlocuieşte pe Ion Stoichescu, iar noul director general la Autoritatea Feroviară Română este Florin Ropot, în locul lui Dinu Drăgan.

Noul director general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) este Ionuţ Maşala, fostul director financiar al companiei, care o înlocuieşte în funcţie pe Daniela Drăghia.

Aliodor Frâncu este noul director al Administraţiei Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), acesta deţinând această funcţie şi în timpul Guvernului condus de Călin Popescu Tăriceanu.

Şi la Autoritatea Metropolitană de Transport Bucureşti a fost numit un nou director în persoana lui Valentin Dobre, care îl înlocuieşte pe Adrian Criţ, fost director al Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Decebal Şerban a fost numit în funcţia de director al Administraţiei Portului Constanţa, acesta deţinând până în prezent funcţia de inspector al Autorităţii Navale Române şi şef serviciu control agenţi economici în cadrul Portului Constanţa.

În perioada următoare vor fi numiţi noi directori şi la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, TAROM, CFR Călători şi CFR Marfă.