Un membru PSD a rupt tăcerea: Care este planul secret al lui Marcel Ciolacu prin care încearcă să îi aducă pe social-democrați la guvernare.

Fostul europarlamentar PSD Ioan Micea Pașcu este foarte critic la adresa atitudinii din ultimele zile a actualului președinte al formațiunii politice, Marcel Ciolacu.

Pașcu îl acuză pe Ciolacu că nu face ”opoziție adevărată” și că așteaptă să ajungă la guvernare în urma protestelor de stradă din ultimele zile.

Un membru PSD a rupt tăcerea: Îi dă dreptate lui Adrian Năstase

Astfel, fostul ministru al Apărării al României îi dă dreptate unui alt outsider din PSD, fostul premier Adrian Năstase, care susține că Ciolacu ar fi trebuit să fie mai activ și mai implicat în protestele anti-guvernamentale.

Mai mult decât atât, Pașcu acuză actuala conducere a PSD că dă dovadă de auto-suficiență, atunci când refuză să primească sfaturi de la alți lideri care au condus în trecut partidul.

”Din tribună toată lumea dă goluri. Dacă ieșea Ciolacu cu geaca roșie spuneau toți că ieșim și politizăm protestul. Sa stea toți liniștiți, că știm noi ce avem de făcut”, a declarat Mihai Tudose, la România TV, imediat după ce la același post de televiziune Adrian Năstase afirmase că el, în locul liderului PSD, Marcel Ciolacu, și-ar fi pus o geacă roșie și ar fi ieșit în fața Guvernului.

”E leit-motivul autosuficienței”

Adriane, nu-ti mai bate gura de pomana, ca, așa cum a spus Mihai Tudose, ”știu ei ce au de făcut”!

(Asta e leit-motivul autosuficienței: nu avem nevoie de sfaturi, știm noi ce e mai bine de făcut!)

Bănuiesc ca spera ca demonstrațiile sa ducă la căderea guvernului și formarea altuia ”nou”, fără USR, dar cu PSD, mai pitit, așa!

Drept pentru care sfatul tău de bun simt le da peste cap socotelile … ca doar n-o sa se apuce sa facă opoziție adevarata!?”, a scris Ioan Mircea Pașcu joi pe Facebook.