Corina Crețu, candidat Pro România la alegerile europarlamentare și comisar european în funcție, a trecut la amenințări.
„Dacă doamna primar de la Negreşti-Oaş nu a considerat civilizat să mă salute, nu se gândeşte nimeni de la DNA să o investigheze?”, ar fi postat Corina Creţu pe Facebook.
Postarea publicată miercuri de Corina Crețu, deși a fost ulterior ștearsa, a fost sheruită de mai multe persoane. Reacția vine după ce primarul Fedorca Aurelia, care este și președinte al Organizației Județene PSD Satu Mare nu ar fi avut, în opinia lui Crețu, o atitudine civilizată.

Coemntariul lui Crețu a fost aspru sancționat de Mircea Badea şi Mihai Gâdea. Ei s-au declarat dezgustaţi de faptul că Corina Creţu a insinuat că primarul unui oraş din România ar putea fi anchetat de DNA pentru că nu a salutat-o.

„Chiar a scris doamna Corina Creţu chestia asta? Pentru că e caz de targă. Dacă a scris aşa ceva, e caz de targă”, a spus Mircea Badea în direct la Antena 3.

Şi Mihai Gâdea s-a declarat şocat de această postare. „Se pare că postarea a fost ştearsă, dar colegii noştri au verificat şi ea chiar a fost postată”, a spus Mihai Gâdea.