Război de la distanță între fostul și actualul ministru al Finanțelor Publice. Eugen Teodorovici de la PSD îi dă o replică dură actualului șef de la Finanțe, Florin Cîțu. Acesta îl amenințase pe Teodorovici după ce a văzut primele date din minister. Cîțu spune că va aduce directorii din Ministerul Finanșelor și din ANAF să prezinte informațiile și documentele oficiale legate de bugetul țării. Actualul ministru a acuzat de mai multe ori că a găsit mai multe găuri în buget. Mai mult, s-a anunțat că și banii din fondul premierului au fost cheltuiți în totalitate.

Replica de la Teodorovici nu a întârziat să apară. Ex ministrul Finanețelor l-a ironizat pe Cîțu și l-a avertizat că de abia așteaptă să-l prindă singur la moțiunea simplă pe Cîțu. Teodorovici îl mai acuză pe Cîțu că se ascunde de oamenii din minister. ”I-am cerut pseudo-ministrului Vasile Cîțu să prezinte public dovezi și probe pentru afirmațiile halucinante legate de existența unor bugete paralele, unor „găuri” bugetare și a unor grupuri infracționale în Finanțe.

În replică, astăzi s-a grăbit să afirme că va aduce directorii din Ministerul Finanțelor Publice și din ANAF să prezinte ei într-o conferință de presă și în Parlamentul României, cu ocazia moțiunii simple, toate informațiile și documentele oficiale legate de bugetul țării.

Pseudo – ministrul Vasile Cîțu chiar nu înțelege că funcționarii publici nu trebuie implicați în răfuielile sale politice pentru că ei nu sunt nici pesediști, nici peneliști! Ei sunt profesioniști!

JALNIC, domnule pseudo-ministru…. JALNIC! Eu nu mi-am permis să-i implic pe oamenii din administrație în niciuna din cele 5 moțiuni simple îndreptate împotriva mea.

La moțiune sigur vei veni singur! Fără abuzuri la adresa oamenilor din Finanțe!

#spuipnlspuiFAKE”, a scris Teodorovici pe o rețea de socializare.