Apariția Biancăi Drăgușanu l-a șocat pe Victor Slav. Întâmplarea s-a petrecut la filmările pentru emisiunea Vulturii de noapte. În cadrul emisiunii a mai fost prezent și Cătălin Botezatu, care, de asemenea, a avut o relație în urmă cu mulți ani de zile, cu Bianca Drăgușanu.

„Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă” , i-a spus prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte Biancăi Drăgușanu. La această replică, fosta soție a lui Victor Slav a rămas fără cuvinte.

Ediția va putea fi urmărită marți. Tot atunci, telespectatorii vor afla de ce a primit Victor Slav o palmă zdravănă de la fosta sa soție, chiar sub ochii lui Cătălin Botezatu.

Recent, Bianca Drăgușanu a recunoscut că starea sa de sănătate nu este tocmai bună. Vedeta a fost avertizată să aibă mai multă grijă în ceea ce privește sănătatea sa, pentru că diabetul de care suferă se poate agrava.

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar strict”.

„ De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas” , a mai spus blondina, conform Fanatik.ro.