Rareș Bogdan și fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, au fost protagoniștii unui scandal uriaș la România TV. În timp ce primul a atacat promisiunile neonorate ale PSD în ceea ce privește spitalele regionale, ultimul a l-a luat la întrebări pe liderul PNL pe marginea imaginilor în care apare coborând dintr-o limuzină și plecând la Bruxelles prin zona VIP a Aeroportului Otopeni.

Rareș Bogdan l-a întrebat pe fostul ministru unde sunt cele opt spitale regionale promise. În replică, Budăi a început să vorbească despre realizările PSD.

„Lăsăm trei ani de creștere economică consecutivă, lăsăm majorarea punctului de pensie cu 45%. Știți de ce este o grea moștenire”, a comentat pesedistul.

În clipa în care Rareș Bogdan i-a atras atenția că „trăim în țări paralele”, Budăi a venit imediat cu un nou atac.

„Dumneavoastră trăiți la Bruxelles cu foarte mulți bani pe lună. Eu trăiesc aici în România. Și să știți că eu nici ca ministru nu am fost la VIP la Otopeni”, a comentat liderul PSD.

„Eu am câștigat bani câți nu ați câștigat dumneavoastră ca ministru. Dacă plătești poți să te duci oriunde sau cu orice. Atât cât plătești servicii, beneficiezi de ele”, a replicat liberalul.