Saveta Bogdan este, fără îndoială, una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe de muzică populară din România.

Artista care va împlini 78 de ani pe 16 ianuarie a trăit o frumoasă poveste de dragoste în urmă nu cu mult timp şi nu se sfieşte să recunoască asta.

Nu a vrut să dezvăluie identitatea celui care i-a fost iubit, însă este vorba despre un avocat care a cucerit-o. Din păcate, relaţia dintre ei nu a fost una de durată. Acum un an, presa scria că Saveta Bogdan şi-a refăcut viaţa alături de un ambasador.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, spunea artista în octombrie 2022 pentru Spynews.

Saveta Bogdan, cucerită de un avocat pe care îl ştia de la divorţul de fostul soţ

Revenind la fostul iubit avocat, Saveta Bogdan a recunoscut acum, într-un interviu acordat Fanatik, cum a cucerit-o acesta. Prima oară, cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei decenii, atunci când marea cântăreaţă a divorţat. Apoi, s-au reîntâlnit la un spectacol, zece ani mai târziu şi au început să stea de vorba şi să devină tot mai apropiaţi.

„Eu am avut divorțul acum 30 de ani. Atunci l-am cunoscut. După vreo 10 ani ne-am reîntâlnit la un spectacol în Obor.

Acolo el a venit la mine și m-a întrebat dacă îl mai țin minte, că el a fost avocatul de la procesul meu de divorț. Am făcut schimb de numere de telefon, iar el tot a căutat să mă sune.

Mă întreba mereu ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Uite așa s-a legat prietenia aceasta”, a povestit Saveta Bogdan, potrivit fanatik.ro.

Cel mai frumos cadou primit de la iubitul avocat

Cântăreaţa de muzică populară spune că a rămas în relaţii bune cu fostul iubit avocat. El nu ezită să o răsfeţe de fiecare dată când se mai întâlnesc cu câte un buchet uriaş de trandafiri.

Deocamdată, Saveta Bogdan spune că este fericită să stea singură: „Nu mai vreau să stau cu nimeni, stau singurică”. Totuşi, ea spune că este foarte important să ai pe cineva cu care să poţi sta de vorbă şi care să-ţi fie alături la nevoie.

„El știe că eu am de toate și nu-mi lipsește nimic. Eu iubesc florile, iar el îmi aduce mereu trandafiri. Și de sărbători, de Crăciun, îmi aduce brațe de trandafiri.

Acum urmează ziua mea, în ianuarie și îmi va aduce tot așa, câte 50 și ceva de trandafiri. E foarte drăguț.

Eu nu mai vreau să stau cu nimeni, stau singurică. Dar trebuie să ai pe cineva cu care să vorbești, să știi că e alături de tine. Eu îl anunț mereu când am spectacole.

El nu vrea să se afișeze, pentru că are o meserie publică și asta e decizia lui”, a mai povestit cântăreaţa.

A fost vreunul dintre bărbaţii din viaţa sa sufletul ei pereche?

Întrebată care dintre bărbaţii care i-au trecut prin viaţă a fost sufletul ei pereche, celebra artistă spune cu tristeţe că niciunul.

Toţi au avut câteva defecte, astfel că doar publicul şi muzica i-au rămas la inimă Savetei Bogdan.

„Nu prea mi-a rămas niciunul, sincer să îți spun. Pentru că primul era cu băutura. Al doilea era cu femeile.

Așa că nu, nu pot să spun că a fost unul care mi-a rămas în suflet. Tot ce mi-a rămas la inimă e publicul și muzica. Atât”, a spus ea.