S.A.S Grup, liderul pieţei româneşti de sisteme profesionale pentru localizarea şi monitorizarea vehiculelor prin GPS, a lansat, în parteneriat cu Orange, SAS Locator,  un nou produs de supraveghere a autoturismelor.

SAS Locator este o soluţie inovatoare care furnizează utilizatorului aflat la distanţă o serie de informaţii privind autovehiculul supravegheat. Soluţia este compusă dintr-un echipament de tip GPS (montat pe autoturism), în care se inserează o cartela SIM de trafic de date. Cu ajutorul aplicaţiei software dezvoltată de S.A.S Grup, echipamentul transmite informaţii privind vehiculul respectiv.

Informaţiile pot fi văzute descărcând aplicaţia SAS Locator pe calculatorul personal sau se poate utiliza interfaţa web (are doar funcţia de localizare în timp real). În plus, utilizatorii pot seta o serie de alerte pe care le pot primi prin SMS pe telefonul personal sau la o adresă de e-mail.

În România, produsul SAS Locator a fost dezvoltat în parteneriat cu Orange, echipamentul instalat în autoturism funcţionând exclusiv cu ajutorul unei cartele SIM Orange.

Produsul oferă informaţii privind istoricul poziţiilor acestuia şi transmite utilizatorului alerte prin SMS sau email în privinţa incidentelor esenţiale, precum intrarea într-un perimetru prestabilit sau ieşirea din acesta, furt, accident, depăşirea unei anumite viteze etc. SAS Locator permite de asemenea utilizatorilor să blocheze de la distanţă motorul autovehicului şi poate fi integrat cu alarma maşinii.

Echipamentul SAS Locator va putea fi achiziţionat din magazinele Orange, din reţeaua Euro GSM, din magazinul online www.eMag.ro şi reţeaua Altex,  la preţul de 199 de euro (TVA inclus).

SURSA:  S.A.S Grup