Radu Drăgușin va încasa o sumă cu 6 zerouri

Radu Drăgușin va beneficia de un salariu regesc la clubul londonez Tottenham Hotspur. Contractul internaționalului român a înregistrat o creștere semnificativă, ajungând la 6 ori valoarea inițială într-un interval de numai jumătate de an!

La vârsta de 21 de ani, Radu Drăgușin a debutat în anul 2024 cu o realizare remarcabilă, atât pentru el personal, cât și pentru fotbalul românesc. Transferul său de la Genoa la Tottenham Hotspur reprezintă un eveniment istoric, atât pentru fotbalul românesc, cât și pentru echipa din Serie A, care a obținut un profit impresionant într-un timp atât de scurt.

Cu implicații financiare semnificative în această tranzacție, se pare că jucătorul este foarte mulțumit. Conform jurnalistului Gianluca Di Marzio, specialist în transferurile internaționale, Radu Drăgușin va primi un salariu anual de 3 milioane de euro la Tottenham.

Salariul a crescut de 6 ori într-o jumătate de an

Astfel, Radu Drăgușin va beneficia de o creștere semnificativă a veniturilor sale. La Genoa, primul său contract semnat în vara anului trecut avea o valoare de 500.000 de euro pe sezon. Ulterior, în noiembrie, când clubul i-a prelungit acordul până în 2027. Atunci, salariul lui Drăgușin s-a dublat, atingând suma de un milion de euro pe sezon. Acum, la Tottenham Hotspur, internaționalul român va primi trei milioane de euro pe sezon. Într-un interval de doar jumătate de an, contractul lui Drăgușin a crescut de șase ori!

Decizia internaționalului român de a se alătura echipei Tottenham marchează sfârșitul poveștii transferului. Asta, după ce Spurs a îmbunătățit oferta peste noapte și a obținut acordul tuturor părților implicate. Bayern München a încercat să influențeze mutarea cu o propunere oficială, dar Drăgușin a ales să respecte înțelegerea inițială cu Tottenham.

Radu Drăgușin se va deplasa miercuri la Londra. Tottenham va plăti peste 30 de milioane de euro către Genoa, reprezentând suma de transfer, plus împrumutul lui Djed Spence.

Internaționalul român Radu Drăgușin a fost titular în toate cele 22 de meciuri ale echipei Genoa din Serie A în acest sezon. În vârstă de 21 de ani, el a stârnit interesul și clubului Bayern München. Drăgușin și-a început cariera la Juventus și a fost împrumutat la Genoa înainte de a se transfera definitiv vara trecută.