Salans a asistat ING Lease intr-o finantare de 75 de milioane de euro acordata grupului de societati Portico Investments. Prin intermediul acestui imprumut, ING Lease a refinantat o parte din investitiile grupului Portico din Ungaria, Cehia si Romania.

In actualele conditii de piata, aceasta tranzactie reflecta atat importanta pe care ING Lease si Portico o acorda Europei Centrale si de Est, precum si recunoasterea Salans de catre finantatori  si investitorii semnificativi.

Aceasta reprezinta inca o tranzactie imobiliara semnificativa incheiata de Salans, dupa ce, la sfarsitul lui 2008, firma a asistat Black Sea Global Properties Limited („BSGP”), subsidiara a Rompetrol Holding SA („RP Holding”), la oferta de cumparare in cash a fondului de investitii imobiliare britanic Fabian Romania, listat la bursa AIM din Londra, in cadrul unei tranzactii in valoare de aproximativ 50,8 milioane de euro.

De asemenea, tot la sfarsitul anului trecut, Salans Bucuresti a mai asistat Heitman in achizitia City Center Sofia Shopping Mall de la Equest Balkan Properties plc, intr-una din cele mai importante tranzactii din regiune.