CPP Management Consultants Ltd a anuntat lansarea proiectului Galerie Vendome, prima galerie dedicata in totalitate luxului, sub conceptul ‘’maison du luxe’’, ganzduind numai marci internationale consacrate, atat pe accesorii, moda cat si bijuterii si ceasuri.

“Situat in inima Capitalei, The Vendôme Palace & Galerie este un proiect arhitectonic menit sa redea Bucurestiului prestigiul din anii in care era considerat Micul Paris, noua constructie fiind o replica fidela a cladirii de secol XIX care a existat in aceeasi locatie. Este o locatie unica, fiind la cativa pasi de Athenee Palace Hilton, Calea Victoriei, Bulevardul Magheru si Hotelul Radisson SAS Bucharest”, au declarat reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, inchirierea spatiilor nu va fi posibila decat dupa un atent screening, in asa fel incat sa existe garantia fezabilitatii marcii respective in cadrul Galerie Vendome.

The Vendôme Palace & Galerie va fi inaugurat in toamna anului 2010, in prezent cladirea fiind in stadiile incipiente ale constructiei.

Etajele superioare ale Galerie Vendome vor gazdui primul hotel de 5 stele deluxe, fiecare camera si apartament fiind decorat individual, cu obiecte originale. Standardul va fi asigurat de una din cele mai renumite retele internationale hoteliere pe segmentul deluxe.

Proiectul Galerie Vendome este dezvoltat de grupul de firme Marvel, detinut de omul de afaceri Christian Popescu Strohlen.

CPP Management Consultants Ltd este o companie central si est europeana de consultanta specializata in industria de lux. Clientii directi ai CPP sunt atat brand-urile de lux internationale de renume (independente sau parte din grupuri gen LVMH, Gucci Group, Richemont) cat si investitori/antreprenori locali si regionali interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare, multibrand, dealership sau contracte management.

Serviciile de consultanta CPP includ: studii de fezabilitate, strategii de business, analize de piata, business plans, strategii de marketing, business development etc.

Sursa: CPP Management Consultants Ltd