Potrivit primului avocat din oficiu a declarat că fiica acestuia, Daniela Bălan, nu are bani în conturi și nici terenuri în valoare de un milion de euro. Acesta spune că femeia deține hectare de teren în Arad, dar care valorează câteva zeci de mii de euro.

Mai mult, despre banii pe care îi deține criminalul, avocatul a spus că îi are de la soție. Conform acestuia, soția sa, plecată în Italia, și care lucrează într-un restaurant, îi trimitea lunar bani.

Soția agresorului i-a arătat chiar fluturașul de salariu, susține avocatul.

”Îi trimitea soția bani, lunar, din Italia. Între 200 și 500 de euro pe lună și uneori și mii de euro.”, a spus avocatul din oficiu.

Acesta a ținut să precizeze că Gheorghe Dincă a muncit toată viața. Acesta a fost geamgiu, a avut un service auto și a lucrat cinci ani în italia, în construcții. Acolo a suferit și un accident, în urma căruia a avut o intervenție chirurgicală. I s-a introdus o tijă, spune avocatul.

Gheorghe Dincă a fost cel care și-a dus familia în Italia, a mai adăugat avocatul.

„Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo. A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări”, a mai spus avocatul.

„Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”, a adăugat Bogdan Alexandru.