Radu Mazăre va rămâne închis în penitenciarul Rahova, a anunțat fratele său, Mihai Mazăre. Perioada de carantină a fostului edil a expirat. Potrivit acestuia, Mazăre va avea trei colegi, doi cetățeni de origine turcă și un român.

Fostul primar și-a cerut în căsătorie iubita prin telefon. Iubita sa le-a cerut reprezentanților închisorii să-i aprobe ceremonia în penitenciar. Nunta ar putea avea loc pe 5 iulie, chiar de ziua lui Radu Mazăre.

„Vă rog să-mi aprobați căsătoria cu Radu Mazăre, aflat în custodia Penitenciarului Rahova București. Declar pe propria răspundere că nu am mai fost căsătorită și mă supun legislației în vigoare”, a cerut iubita lui Radu Mazăre.

Roxana, iubita fostului edil, se află în Madagascar. Aceasta ar urma să vină în țară pentru a-și alege rochia de mireasă și inelul de logodnă.

„Verighetele vor fi cumpărate de la un magazin din București. Costă 3.700 de lei setul de verighete. Mai e vorba de un inel pe care Roxana urmează să-l aleagă de pe un site”, a spus Mihai Mazăre, fratele fostului primar.