În ultimele luni au apărut mai multe informații referitoare la acțiunile unor agenți ruși care au încercat prin toate metodele să influenţeze rezultatele alegerilor prezidenţiale, atât prin atacuri cibernetice şi propagandă, cât şi prin infiltrarea în campania Trump. Oficialii FBI nu ştiu dacă Page era conştient că agenţii ruşi încercau să-l folosească pentru a se infiltra în campania Trump, iar acesta ar fi putut să vorbească fără să ştie cu agenţii Kremlinului. Carter Page a negat vehement posibilitatea de a fi strâns informaţii pentru agenţii ruşi, susţinând că a ajutat doar comunitatea de informaţii din Statele Unite.
„Presupunerea mea din ultimii 26 de ani în care am fost acolo (n.r.-  în Rusia) este că orice rus poate să împartă anumite informaţii cu Guvernul Rusiei… aşa cum am făcut eu cu CIA, cu FBI şi cu alte agenţii guvernamentale din SUA”, a spus Carter Page.

Doar că agenţii de informaţii sugerează că ruşii au încercat să se infiltreze în campania lui Trump prin utilizarea unor „uşi din spate” pentru a comunica cu oameni din apropierea lui președintelui SUA. Page este doar unul dintre consilierii miliardarului republican despre care agenţiile de informaţii americane şi europene au stabilit că a luat contact cu oficialii din Rusia.