Ce avere a lăsat Rona Hartner în urma sa?

Rona Hartner A MURIT. S-a stins din viață, joi, 23 noiembrie 2023, la doar 50 de ani. Ce avere a lăsat în urma ei?

Rona Hartner a pierdut o mare parte din averea ei, după ce a divorțat de Herve Camilleri. Cei doi au avut o relație amoroasă trei ani, apoi s-au căsătorit. Mariajul lor, însă, nu a durat mult timp. Divorțul lor nu a fost unul scandalizat.

Partajul averii a fost discutat de cei doi săptămâni întregi. În 2021, ea spunea că a fost un partaj corect. Herve Camilleri a păstrat tot ce și-a dorit. Rona Hartner a avut, însă, o dorință. Să păstreze ea casa de vacanță de pe Coasta de Azur.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul.

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara ea în urmă cu doi ani.

Herve Camilleri este un om de afaceri francez. În Franța, este cunoscut sub denumirea „DJ HMJ”. Activează în industria muzicală și în protecția animalelor. El deține firma „Monsieur Herve Camilleri”, care ajută animalele fără adăpost.

Rona Hartner și Herve Camilleri
Rona Hartner și Herve Camilleri (SURSA FOTO: Facebook)

Rona Hartner are casă de vacanță pe Coasta de Azur

În 2019, regretata artistă și-a cumpărat o casă nou pe Coasta de Azur, Franța, la doar cinci minute de plajă. Un semn clar al prosperității financiare de care se bucura. În acel an, a dezvăluit pe ce îi place să-și cheltuiască banii. Se pare că își investea banii pe case și „chestii tehnice”. În casa de vacanță din Franța, de exemplu, avea propriul home studio.

În trecut, cheltuia mult și pe bijuterii. Avea rubine, safire, diamante albastre, însă, la un moment dat, un hoț i-a spart casa și-a furat cu bijuteriile ei. Din acea zi, ea nu a mai investit deloc în bijuterii. Și-a purtat doar crucea, inelul de logodnă și verigheta.

„Mi-am cumpărat o casă nouă pe Coasta de Azur, pe malul mării. Stau la cinci minute de plajă. Dau bani pe case şi pe chestii tehnice. Sunt foarte ahtiată după tehnică.

Acum ne-am luat cel mai bun sistem de sunet pentru noi doi să facem concerte, că ne invită lumea pe Coasta de Azur şi noi venim cu propriul nostru sistem de sunet. Avem un home studio extraordinar, foarte echipat. Îmi plac foarte mult chestiile tehnice, tabletele, telefoane…

Înainte, îmi cumpăram foarte multe bijuterii şi când am plecat la Locarno să iau primul meu premiu din carieră, mi-a spart cineva casa şi mi-a luat toate bijuteriile, rubine, safire, diamante albastre…

Şi din momentul ăla n-am mai preţuit deloc asta. Am o cruciuliţă la gât, două inele de logodnă şi verigheta – care e cea mai mică. Nu mai dau importanţă!”, a declarat ea, în anul 2019, în cadrul unui interviu acordat pentru OK!.