Romtelecom a lansat serviciul Dolce Interactiv, care cuprinde patru abonamente de televiziune prin Internet şi prin care oferă 24 de canale TV în 10 oraşe din ţară.

După lansarea parţială a Dolce Interactiv în decembrie 2009, interval in care aproximativ 10.000 de clienti au ales sa beneficieze de acest serviciu, Romtelecom a lansat luni oferta comercială completă constând în patru pachete: iNational, iVariat, iStar si iMaxim.

Romtelecom oferă gratuit pachetul iNational tuturor clienţilor care au instalată atât o linie telefonică, cât şi internet Clicknet, în zonele în care Dolce Interactiv este disponibil. Abonatii pachetului iNaţional, care cuprinde 24 canale, vor putea de asemenea sa se bucure de calitatea HD, beneficiind de acces gratuit cu caracter promoţional la 2 dintre canalele HD (ProTV HD, respectiv Sport.ro HD).

De asemenea, clienţii Dolce Interactiv existenţi, care folosesc şi serviciul de Internet oferit de Romtelecom, vor beneficia gratuit din aceasta saptămână, pe perioada minima contractuală (24 luni), de pachetul iNational. Preţul de lista pentru iNaţional este de 3,9 euro/lună, fără TVA, pentru clienţii care deţin doar linie telefonică.

Pentru cei interesaţi de un conţinut mai diversificat, există alte trei pachete de bază disponibile: iVariat – care include 52 canale, iStar – cu 62 canale şi iMaxim – pachetul cu cel mai mare număr de canale, 88 la acest moment.

Serviciul Dolce Interactiv este disponibil în prezent pentru clienţii din 10 oraşe (Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Ploieşti, Brăila, Bacău, Sibiu, Piatra-Neamţ), care se califică din punct de vedere al condiţiilor tehnice: cel puţin o linie telefonică fixă cu o capacitate de transfer de minim 10 Mbps. 

SURSA: Romtelecom