"Consiliul de Administraţie S.N.G.N. Romgaz S.A., întrunit în şedinţa din data de 27 noiembrie 2017, a luat act de renunţarea la mandatul de administrator a domnului Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017 şi a constatat vacantarea unui post de administrator, începând cu data de 7.11.2017. Pe posturile rămase vacante, ca urmare a renunţării la mandatul de administrator a domnilor Gheorghe Gabriel Gheorghe, începând cu data de 19.10.2017, şi Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017, Consiliul de Administraţie a numit administratori provizorii pe domnii Volintiru Adrian Constantin şi Anghel Daniel Florin, până la întrunirea următoarei şedinţe a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor", precizează compania. 

De asemenea, Consiliul de Administraţie al Romgaz S.A l-a numit pe Ioan Daniel Cermonea în funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare. 

Romgaz a înregistrat un profit net de peste 1,18 miliarde lei, în primele nouă luni din acest an, în creştere cu 65,9%, comparativ cu perioada similară din 2016, se arată într-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB). 

AGERPRES