Un român a băgat spaima în locutorii Americii Latine. El acționează în principal în Mexic și, spre deosebire de infractori celebri ca Escobar sau El Chapo Guzman, este de negăsit pentru poliție. De altfel, românul pare că a avut legături strânse cu El Chapo, șeful celei mai mari rețele de trafic de droguri din Mexic, capturat de autorități.

Numele său este “Rechinul” iar ocupația este trafic de carne vie, una dintre “specialitățile” interlopilor din România.

Anchetatori de pe două continente şi-au unit forţele să prindă cea mai puternică reţea de trafic de persoane, dar le-a scăpat printre degete chiar liderul clanului. Suspectul poreclit Rechinul este căutat în Mexic şi se bănuieşte că a dispărut cu vasul de croazieră pe care îl deţine. Presa internaţională scrie chiar că individul din Craiova ar avea legături cu baronul drogurilor El Chapo. Mama unui român ucis la comandă în Mexic a făcut mărturii tulburătoare, potrivit observator.tv.

Tudor Florian, cunoscut printre interlopi drept Rechinul, a adunat o avere de aproape o sută de miioane de dolari prin ameninţare, furt, trafic de persoane şi clonare de carduri bancare.

Banii erau scoşi de pe cardurile false, de oamenii pe care reţeaua din Oltenia îi avea în SUA, India, Paraguay, Indonezia. Cu o parte din sume, clanul şi-a construit blocuri şi vile în România.