Severina Pascu va prelua, de la 1 septembrie, funcţia de la Eric Tveter. Acesta va ocupa funcţia de preşedinte al UPC Elveţia şi se va ocupa de operaţiunile din Europa de Est.

În prezent, Severina Pascu conduce toate activităţile diviziei Consumer din Elveţia şi Austria, păstrând responsabilitatea pentru operaţiunile din Polonia, Ungaria, România, Cehia şi Slovacia şi pentru operaţiunile de televiziune prin satelit UPC DTH din cele cinci țări.

Severina Pascu a fost numită CEO pentru UPC Ungaria şi UPC România în 2013. Înainte de această numire a fost, din 2011, CEO al UPC România, poziţie care a urmat celei de CFO, din 2008, cand s-a alăturat companiei.  Înainte de UPC, Severina Pascu a fost Director Corporate Finance pentru CAIB România, şi a avut roluri importante pentru KPMG şi Metromedia International, atât în România cât şi în Marea Britanie.

 Vodafone a preluat în luna mai operațiunile Liberty Global, care deține operatorul de cablu român UPC, din Germania, Ungaria, Romania și Cehia.